250 USB-Stik i virksomhedens farve & logo, med en videosekvens á 1 minuts varighed. USB-stikkene sendes til virksomhedens forhandler-netværk som består af over 200 forhandlere. Virksomheden er en producent.

Ønsket effekt:
Kampagnen har både en branding effekt i forhold til forhandler-netværket (B2B) og slutkunde (B2C). Brandet vil stå frisk i forhandlerens erindring imens kampagnen eksekveres og dermed øges opmærksomheden (hos forhandleren) omkring produktet uanset om videoen afspilles i forretningen eller ej.

Lead generering & branding
At videoen afspilles til slutkunden via et TV i forretningen er en succes og betragtes som et lead. Det kræver at forhandleren har et >ledigt< TV i forretningen. Chancen for langvarig promovering efter kampagnens udløb forstærkes med POS materiale.

Formål:
At få forhandleren til at bruge videoen på et TV i deres fysiske forretning. Videoen sendes på et USB stik (I virksomhedens farver med logo), sammen med en præsentation (og evt. POS materiale) af produktet der ønskes i fokus. Videoen gøres desuden let tilgængelige online for nemmere brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.